Uw woning in detail

Vesteda besteedt de grootste zorg aan de uitvoering van haar huurappartementen. Hieronder vindt u alle technische details van de appartementen in Kolenpark.

WAND-, PLAFOND EN VLOERAFWERKING

De wanden in de woningen zijn voorzien van hoogwaardig en neutraal gesausd scan behang (RAL 9010). Dit geldt niet voor de badkamer en het toilet. De plafondhoogte is circa 2650 mm. De plafonds zijn voorzien van spuitwerk en de gehele woning heeft een anhydrietvloer. Bij de vloer zijn wit afgelakte plinten aangebracht.

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

De deuren in de appartementen zijn witte opdekdeuren. De binnendeurkozijnen zijn witgelakt en van staal. De buitenkozijnen, met ramen en deuren, zijn van kunststof en voorzien van blank tweevoudig isolerend glas. De voordeur en het kozijn van het appartement zijn van hout.

KEUKEN

De appartementen beschikken over een witte Bruynzeel keuken met een composiet aanrechtblad met smetplint. De keuken is voorzien van moderne Siemens inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat met composiet achterwand, koel-vriescombinatie, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron.

BADKAMER

De wanden in de badkamer zijn voorzien van wit tegelwerk (150×300 mm), de vloeren van antraciet tegelwerk. De wastafel is van het merk Sphinx. Er is een inloopdouche met een thermostatische douchekraan en een hardglazen wand. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

TOILET

De wanden van het toilet zijn tot 1500 mm betegeld (wit 150×30 0 mm) met daarboven spuitwerk. De vloeren zijn voorzien van antraciet tegelwerk. Het vrij hangende toilet en de fontein zijn van het merk Sphinx.

ELEKTRA

De appartementen zijn voorzien van een complete elektra-installatie. In de woonkamer en hoofdslaapkamer is een telefoonaansluiting aanwezig.

De woonkamer en hoofdslaapkamer zijn ook voorzien van een CAI-aansluiting. In de woonkamer en slaapkamer(s) is een loze leiding aanwezig voor bijvoorbeeld een standaard UTP kabel.

LUCHTBEHANDELING, MECHANISCHE AFZUIGING

Uw woning wordt geventileerd met behulp van een mechanische balans ventilatie met warmte terugwinning.

VERWARMING

De woningen worden verwarmd middels vloerverwarming. Ook de badkamer is voorzien van vloerverwarming.